Bejelentés


Gay Christian A Keresztény Melegekért

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Keresés a honlapon

Üdvözlünk a Gay Christian oldalán!

Ez a honlap a magyar ajkú keresztény melegekért jött létre. Fő célunk, hogy magyar nyelven is olvasható legyen minél több, a homoszexualitás és kereszténység kapcsolatáról szóló, eredetileg angol nyelvű olvasnivaló (cikkek, tanulmányok, személyes beszámolók, tanúságtételek, stb..), kiegészítve ezzel a már létező, e témával foglalkozó magyar nyelvű oldalakat. Emellett ilyen témájú filmek és könyvek ajánlóit is olvashatjátok a honlapon.

A tartalmat folyamatosan bővítjük, érdemes hozzánk rendszeresen visszatérni!

Amennyiben megosztanád saját történetedet, illetve stabil angol nyelvtudással rendelkezel, és önkéntesként részt szeretnél venni a fordítási munkálatokban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

"Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött fiát adta, hogy aki hisz Őbenne* el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Mert az Isten nem azért küldte el a Fiút a világba, hogy elítélje a világot, hanem hogy üdvözüljön a világ általa"
(János 3. 16-17.)

"... ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz.
Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk" (Rómaiakhoz írt levél 10. 9-10)

"Nincs tehát most már semmiféle kárhoztató ítélet azok ellen, akik a Krisztus Jézusban vannak, mivel az élet lelkének törvénye megszabadított téged Krisztus Jézusban a bűn és a halál törvényétől."       (Rómaiakhoz írt levél 8. 1-2)

"Ki vádolná Isten választottait? Isten, aki megigazít. Ki ítélne kárhozatra? A meghalt, sőt feltámadt Jézus, aki az Atya jobbján van, és esedezik érettünk?  (Rómaiakhoz írt levél 8. 33-34)

*Aki hisz Őbenne, azt jelenti - mindenki: férfiak, nők, heteroszexuálisok, melegek, leszbikusok, biszexuálisok, transzneműek, fehérek, feketék, sárgák, barnák, öregek, fiatalok, jók és rosszak, más szóval: TE! 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!